BİTLİS / TATVAN - Benekli Köyü İlkokulu

Benekli Köyü İlkokulu

Adres
BENEKLİ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ BENEKLİ KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO: 58 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Amacımız odur ki; Oluşturduğumuz değerler ilimizdeki eğitim kalitesini yükseltsin. Öğrencilerimizin problem çözme ve muhakeme güçlerini arttırarak ülke genelinde ilimizi üst sıralara çıkartsın. Verilecek üç boyutlu (okul, aile, çevre) eğitim ile örgün ve yaygın eğitim kurumlarında il ve ülke genelinde başarılar elde edilsin. Bu başarılar uluslar arası başarılara zemin teşkil etsin. Okullarımız ve diğer kurumlarımız arasında hızlı ve sağlıklı bir iletişimin sağlanması için teknolojiden en iyi şekilde yararlanılsın.
Misyon
Hedefimiz muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için, bütün öğrencilere öğrenim sağlamak, onları, kendilerine güvenen, ezberleyen değil, düşünen, bilgili, becerikli, öğrenme merak ve hevesini kendisinde gören ve bu doğrultuda hayatın her safhasında öğrenme isteği olan; Doğru düşünmeye engel teşkil edebilecek peşin hükümlere, dayanaksız inançlara, duygu ve heyecanlara kendini kaptırmadan, araştırma inceleme yapabilen;
Öğretmen servisi ulaşım sağlanır
Merkez Köy